De slimme truc van frietkraam huren dat niemand bespreekt

Interesse in een mogelijkheid om ons mobiele patatkraam te huren op de event? Neem dan volkomen vrijblijvend aanraking met Frietfestijn.nl op. Het bekwame team neemt gaarne alle opties met u dan ook door.

Het servicegerichte personeel met Snackmobiel.nl komt tot de door u dan ook opgegeven plaats betreffende ons frietwagen aan huis, die is gevuld betreffende een meeste hete hapjes.

De frietjes worden vers gesneden uit beste friet-aardappelen en naderhand voorgebakken in olie opdat ze aangenaam knapperig bestaan.

Wilt u een frietwagen huren? Bel vervolgens met 06 2277 9592 of email naar: leestip@henkpatat.nl. En wij reserveren ons frietwagen voor u dan ook. U kan een huurprijs vooraf betalen via de sofa. Ofwel u kan op locatie met contant bedrag afrekenen. Regelrecht bij een start betreffende de huwelijk, partijtje of evenement.

Op je bruiloft heb je liever niet het jouw gasten met vette hand behoren te rondlopen. Er beschikken over we wat op gevonden. Onze bijzondere frietzak met ons onvergelijkbaar vakje voor de mayonaise. En een vorkje, makkelijk.

Het kan! SnackCar heeft u dan ook de gelegenheid, om tezamen betreffende uw gasten te genieten over heerlijke, verse friet en snacks. Op bijkans elke locatie kan zijn dit voor het geoorloofd teneinde betreffende de fijne snackwagen voor u dan ook langs te aankomen.

Een paar betreffende de frietkramen zijn voorzien betreffende snackautomaten daar waar uw gasten alleen een frikandel, kroket ofwel verschillende snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor het pakket ‘onbeperkt nuttigen gedurende 3,5 uur’, vervolgens zult u dan ook merken het ‘onbeperkt’ voor ons verder echt ‘onbeperkt ‘betekent!

Let op: Bezit u na het versturen betreffende het formulier nauwelijks bevestiging ieder email ontvangen, neem dan een momentje telefonisch aanraking met ons op. Controleer desnoods de spammap ofwel een bevestigingsmail daar mogelijk in terecht gekomen kan zijn.

U dan ook kunt alang van 40 man ons frietwagen wil je meer info in Limburg huren. U beslist vooraf uit die middelen men kiest op dit feestelijkheid en we zorgen voor de rest. U dan ook raakt bij het verzekerd betreffende eersteklas voedsel dat is bereid in dagverse plantaardige olie.

Boek nu menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei of juni en wij maken de menu volledig met

U dan ook kunt voor ons genieten aangaande heerlijke vers gesneden goudbruine friet in ons ouderwetse puntzak en voordeligste snacks.

Heb je binnenkort een reden voor een feestje en wensen zijn jouw dit bikken voor de gasten onderhouden? Vervolgens kan zijn een frituur op uw festiviteit een perfecte oplossing. Het huren met ons frituur met personeel kan zijn uitstekende mogelijkheid om jouw gasten te voorzien over een goede maaltijd.

Alsnog wat pluspunten met een frietwagen huren voor Frietfestijn.nl zijn dat we in volledig plantaardige olie en vetten bakken en in dit bezit zijn met een HACCP certificaat. Het alles zorgt ervoor het wij betreffende recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

U dan ook kan op deze webwinkel behulpzame feiten vinden aan onze wagens, een prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend aanraking betreffende ons op zodra u geïnteresseerd bent teneinde een Patatkraam te huren in Rotterdam ofwel omstreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *